Inschrijving Newsletter

Advancing Entrepreneurs is onze passie, de missie die we onszelf hebben gesteld, onze energie, ons talent. Omdat we je willen helpen, uitdagen, toerusten, pushen, delen, verbeteren,...

Waarom registreren?

 • Blijf op de hoogte van nieuws uit de ondernemerswereld
 • Ontvang veel goede deals
 • Blijf op de hoogte van evenementen


of vul de onderstaande velden in

EDUCA-beleid inzake het beheer van privé- en/of professionele gegevens op het platform www.wikipreneurs.be
 1. Waarom?
 2. Welke gegevens?
 3. Wie beheert de gegevens en hoe?
 4. Wat zijn uw rechten?
 5. Toestemming.

1. Waarom?

EDUCA is een KMO wiens missie het is om ondernemerschap te vergemakkelijken door te produceren en het verspreiden van de beste tools via zijn platform www.wikipreneurs.be. De meeste van deze tools zijn vrij. Dit ontwerp/productie/selectie/verspreidingswerk wordt grotendeels gefinancierd door ondernemers te verbinden met “MKB vriendelijke” partners strikt geselecteerd die ze nodig hebben. Zo niet, het alternatief zou zijn om u voor deze tools in rekening te brengen. Ons kleine en gepassioneerde team is 100% toegewijd aan dit project: de beste tools, meestal gratis, voor ondernemers en de professionals die hen begeleiden. Niet meer niet minder.
EDUCA wil daarom:
 • om een ​​gemeenschap van actieve ondernemers op te bouwen (de "Wikipreneurs-leden"),
 • hun creatieve avontuur vergemakkelijken,
 • partners selecteren die hen relevante oplossingen kunnen bieden (tools management, technische fiches, financiering, opleiding, coaching, uitrusting, enz.)
 • en breng ze in de best mogelijke omstandigheden in contact.
Wanneer een aannemer of partner niet langer geïnteresseerd is (naar eigen keuze of omdat we een langdurige desinteresse zien) kan hij zich gemakkelijk afmelden omdat het in ieders belang is om te kunnen uitwisselen en samenwerken met stakeholders geïnteresseerd en van goede kwaliteit. EDUCA is daarom van plan een beleid en praktijken te ontwikkelen van eenvoudig, open, efficiënt en schaalbaar databeheer.

2. Welke gegevens?

Om u gratis toegang te kunnen geven tot de meeste nuttig voor de oprichting en ontwikkeling van uw bedrijf door lid te worden van het platform Wikipreneurs, EDUCA heeft daarom uw contactgegevens nodig: achternaam, voornaam, geslacht en e-mailadres. Als u uw gegevens over uw bedrijfsproject (zoals de activiteitssector of de aantal mensen in dienst bijvoorbeeld), dit maakt het ook mogelijk om de informatie te selecteren de meest relevante om naar u te sturen.

3. Wie beheert de gegevens en hoe?

De gegevens worden rechtstreeks beheerd door het EDUCA-team, dat er dus verantwoordelijk voor is. EDUCA beschermt deze gegevens op verschillende manieren volgens professionele standaarden in geldig voor dit type gegevens. IT-leveranciers waarmee we samenwerken (zoals de OVH-host of het bedrijf dat e-mail verzendt via Mailchimp) hebben de facto technisch indirect toegang hebben, maar ze op geen enkele manier kunnen gebruiken.
De gegevens worden bewaard zolang u lid bent van het platform www.wikipreneurs.be. Ze worden verwijderd wanneer u zich uitschrijft (via uw account op het platform).
EDUCA verbindt zich ertoe persoonsgegevens vertrouwelijk te behandelen in overeenstemming met de bepalingen wetten die van kracht zijn op nationaal en internationaal niveau, in het bijzonder de Europese AVG. EDUCA verzamelt geen persoonsgegevens die niet spontaan zijn doorgegeven.
EDUCA kan de contactgegevens van haar leden doorgeven aan partners "KMO-vriendelijk" strikt door haar geselecteerd en opgenomen op het platform www.wikipreneurs.be, zodat ze informatie van educatieve aard kunnen doorsturen of commercieel alleen direct gerelateerd aan het object van het www.wikipreneurs.be platform, namelijk hulp bij ondernemerschap (opleiding, ondersteuning, ondersteuning bij de oprichting en business development, tools, …).
In sommige gevallen verzamelt EDUCA gegevens van niet-persoonlijke aard, zoals de versie van de browser of het besturingssysteem van de computer die door een bezoeker wordt gebruikt, of zelfs de domeinnaam van de website waarlangs de bezoeker op het platform is gekomen Wiki-ondernemers. Deze gegevens worden alleen verzameld met het oog op het verbeteren van de site stabiliteit en optimalisatie. Gegevens zoals leeftijd, woonplaats, geslacht, enz. kunnen ook collectief en anoniem worden verwerkt om bruikbare statistieken op te stellen voor: de acties die met ondernemers worden ondernomen begrijpen en verbeteren. Technisch gezien, cookies worden uitsluitend en strikt gebruikt om gemakkelijke navigatie mogelijk te maken.

4. Wat zijn uw rechten?

U heeft het recht om:
 • uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens geven of intrekken wanneer u dit doet. wens.
 • de gegevens over u raadplegen, corrigeren, wissen.
 • meld eventueel misbruik van uw contactgegevens aan EDUCA.
 • ontvang in een leesbaar formaat de gegevens die u betreffen en zijn vastgelegd.

5. Toestemming

Ik verklaar dat ik meerderjarig ben, het hierboven vermelde EDUCA-beleid heb gelezen, begrepen en aanvaard betreffende het beheer van privé- en/of professionele gegevens.
Ik wil graag lid worden van het www.wikipreneurs.be platform en ga er daarom mee akkoord mijn contactgegevens (naam, voornaam, geslacht en e-mailadres), om
 • om gratis toegang te hebben tot de meest bruikbare informatie, tools en oplossingen voor creatie en ontwikkeling van mijn bedrijf op het platform.
 • om informatie (nieuwe tools, methoden, evenementen, …) te ontvangen van Wiki-ondernemers.
 • te ontvangen van de "KMO vriendelijke" partners van www.wikipreneurs.be (zie www.wikipreneurs.be) informatie van educatieve of commerciële aard uitsluitend in direct gerelateerd aan het doel van het platform, namelijk ondersteuning van ondernemerschap (opleiding, ondersteuning, ondersteuning bij de oprichting en ontwikkeling van bedrijven, hulpmiddelen, …).
Ik kan me op elk moment eenvoudig uitschrijven via mijn account op het platform.